DER ER MANGE GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE ROKKEDAHL KYLLING

100% SALMONELLAFRI

Det er 100% sikkert at nyde smagen af en Rokkedahl Kylling,
som naturligvis er 100% fri for salmonella.

KORT TRANSPORTTID

For en Rokkedahl Kylling er transporttiden fra farm til slagteri
aldrig mere end 4 timer.

SLAGTET I HIMMERLAND

En Rokkedahl Kylling bliver slagtet på vores lille lokale slagteri i Himmerland.

OPDRÆTTET MED STOLTHED

Vores landmænd gør sig hver dag ekstra umage for at skabe trivsel, og med stolthed værner de om kyllingerne gennem et særligt etisk regelsæt.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Hos Rokkedahl Kylling gør vi hvad vi kan for at beskytte
naturen. I nogle af vores stalde bruger vi grøn vindmølleenergi og opvarmer kyllingestaldene miljøvenligt.

100% KØD

En Rokkedahl Kylling smager fantastisk, og derfor tilsætter
vi naturligvis hverken marinade, lage eller tilsætning.

LUFTKØLET KYLLING

Vores kyllinger køles med luft og ikke vand. Det giver en mere
delikat overflade på kyllingen/produkt og skindet får
en naturlig gullig farve.

GROVFODER

Alle Rokkedahl Kyllinger har fri adgang til vand, grovfoder og enghø til at rode i.

DYREVELFÆRD

Rokkedahl Kylling samarbejder med Dyrenes Beskyttelse om
at højne den generelle dyrevelfærd i dansk kyllingeopdræt.

100% DANSK

En Rokkedahl Kylling er både klækket, opdrættet og slagtet i
Danmark.

NÆNSOM BEDØVELSE

På slagteriet bedøves kyllingerne med CO2. Det stresser
dyrene langt mindre og er en særlig nænsom form
for bedøvelse.