Vores kyllinger

Kyllinger fra Rokkedahl er opvokset på et familieejet landbrug i Nordjylland. Her har vi haft kyllinger gennem 3 generationer, og hver eneste dag har vi arbejdet hårdt på at skabe de helt rigtige rammer for kyllingernes opvækst. I 2017 har Rokkedahl udvidet produktionen med økologiske og fritgående kyllinger og samtidigt har vi bygget vores eget lokal beliggende slagteri… vi laver i dag 3 typer kyllinger:

Økologisk

En Rokkedahl Økologisk Kylling er vokset op med økologisk foder, adgang til det fri og på en brændende passion for dyrevelfærd, miljø og god smag. Vores kyllinger kan alle spores tilbage til Rokkedahl Landbrug, er 100% dansk og er naturligvis ikke tilsat lage eller andre tilsætningsstoffer.

Fritgående

En Rokkedahl Fritgående Kylling er vokset op med adgang til det fri og på en brændende passion for dyrevelfærd, miljø og god smag. Vores kyllinger kan alle spores tilbage til Rokkedahl Landbrug, er 100% dansk og er naturligvis ikke tilsat lage eller andre tilsætningsstoffer.

Traditionel

En Rokkedahl Kylling er vokset op i en lun stald hvor den går frit rundt og på en brændende passion for dyrevelfærd, miljø og god smag. Vores kyllinger kan alle spores tilbage til Rokkedahl Landbrug, er 100% dansk og er naturligvis ikke tilsat lage eller andre tilsætningsstoffer.