Der er mange gode grunde til at vælge Rokkedahl Kylling

Lokal
Rokkedahl Landbrug ligger i landsbyen Kølby mellem Nibe og Løgstør – i Himmerland.

Siden 1963
I dag er det 3. generation af familien Rokkedahl, der driver Rokkedahl Landbrug.

 

100% Dansk
En Rokkedahl kylling er pæredansk. Vores kyllinger er både klækket, opdrættet og slagtet i Danmark – og selvfølgelig under streng dyrlæge kontrol fra før de bliver klækket til du kan finde dem i kølemontren.

 

100% sporbarhed 
Alle Rokkedahl kyllinger har 100% sporbarhed til Rokkedahl Landbrug i Himmerland.

 

100% Salmonellafri
Hos Rokkedahl Landbrug går vi aldrig på kompromis med fødevaresikkerhed. Derfor er Rokkedahl kyllinger 100% fri for salmonella.

 

100% Kød
En Rokkedahl kylling er ren og skær kylling – uden nogen form for marinade, lage eller tilsætning i det ferske kyllingekød.

 

Mere plads
Kyllinger fra Rokkedahl Landbrug har det godt – og har mere plads til bevægelse og aktivitet.

 

Bæredygtig produktion
På Rokkedahl Landbrug bliver vores kyllingestalde opvarmet miljøvenligt og med 100% grøn vindmølle energi.

 

Pan__resize.jpg

 

Special foderblanding
Alle Rokkedahl kyllinger har fri adgang til vores særlig gode foderblanding og ikke mindst hø fra vores egne enge. Det giver en rigtig god smag og en fast struktur i kødet.

 

Enghø som rodemateriale
Rokkedahl kyllinger trives når de får vores enghø som rodemateriale og kan skrabe i en tør strøelse.

 

Kort transporttid for kyllingerne
Rokkedahl kyllingerne bliver både klækket, opdrættet og slagtet i Jylland, hvilket giver kyllingerne en kort transporttid.