Danske kyllinger fra Rokkedahl

Rokkedahl er en familieejet virksomhed og har været det i mange generationer – i dag er det 3. generation af familien Rokkedahl, der driver Rokkedahl. Virksomheden ligger i landsbyen Kølby mellem Nibe og Løgstør – i Nordjylland, og alle vores stalde er lokalt beliggende i samme område.

En Rokkedahl kylling er pæredansk. Vores kyllinger er både klækket, opdrættet og slagtet i Danmark – og selvfølgelig under streng dyrlæge kontrol fra før de bliver klækket til du kan finde dem i kølemontren.

Hos Rokkedahl Landbrug prioriterer vi miljøet højt og bruger derfor miljøvenlig energi i form af vindmøllestrøm og halmfyr i vore stalde. Vores mål er at være førende indenfor dyrevelfærd, foder, det bedste kyllingekød, miljøvenlighed og naturlig produktion – og det arbejder vi hårdt med fra tidlig morgen til sen aften.

I 2017 har Rokkedahl udvidet produktionen med økologiske og fritgående kyllinger og samtidigt har vi bygget vores eget lokal beliggende slagteri, hvor vi bedøver kyllinger mere nænsom en på traditionel vis … alt sammen for at gøre mere for dyrevelfærden.