Smagfulde Årstidskyllinger fra Rokkedahl Kylling

Rokkedahl Kylling opdrætter igen i år vores smagfulde Årstidskyllinger. Årstidskyllinger er udvalgte kyllinger, som vi fodrer med en helt unik foderblanding – baseret på årstidens lokale råvarer. Denne foderkombination giver sammen med kyllingens grundfoder en ganske fantastisk kylling, som har ekstra meget smag og subtile undertoner der vidner om årets gang.
Foderet vil følge årstidernes gang og der opdrættes Årstidskyllinger fire gange årligt, hvorfor der er begrænset antal. Årstidskyllingen leveres fersk, så der er mulighed for indfrysning til senere brug.

IMG_2782.jpg

 

Rokkedahl Kylling opdrætter fire Årstidskyllinger

April: Pastinak, persillerod og gulerødder

Årets første Årstidskylling fra Rokkedahl er en kylling, der er fodret med pastinak, persillerod og gulerødder fra frilandsgartneriet Limfjords. Et familieforetagende der ligger ved landsbyen Sejlflod i Nordøstjylland.

Juni: Mask og gulerødder
Årstidskyllingen er fodret med gulerødder fra frilandsgartneriet Limfjords ved Sejlflod. Masken kommer fra Thisted Bryghus, som blev grundlagt i 1902 og som i dag er kendt for sin produktion af special øl.

 

IMG_1191.JPG

September: Gulerødder og hyben/hybenfrø
Denne årstidskylling er fodret med gulerødder fra frilandsgartneriet Limfjords og hyben/hybenfrø fra Bondegårdshyben i Nordjylland. Bondegårdshyben er en familieejet virksomhed hvor alle bær håndplukkes. 

November: rødbede og gulerødder.
Årets sidste Årstidskylling er blevet fodret med rødbeder og gulerødder. Rødbederne og gulerødderne er fra frilandsgartneriet Limfjords. Et familieforetagende der ligger ved landsbyen Sejlflod i Nordøstjylland.